Валентин Грудев: Всеки един отбор би желал да има в своите редици Камбуров

Иво Стефанов Иво Стефанов

Спортният директор на Берое Валентин Грудев заяви, че всеки един отбор би желал да има в своите редици Мартин Камбуров.

„Бързо се развиха нещата. Всеки един отбор би желал да има в своите редици топ реализатора на българското първенство. Предвид това, че Мартин познава много добре обстановката в Берое, а и ние много добре познаваме неговите възможности и качества, бързо се разбрахме“, коментира Грудев пред dsport.

„Той успя да разтрогне договора си и вече подписахме. Картотекиран е и ще играе за Берое.“

„Преди малко го картотекирахме. Той ще може да играе и в мача срещу Ботев Враца, ако треньорите преценят“, добави спортният директор на клуба.

„Четох много спекулативни мнения и писания. Мартин Камбуров има някакви отношения със собственика на ЦСКА 1948. Това нас не ни интересува. Ние го привличаме като свободен агент. Може би той си е платил нещо, но не искам да коментирам неща, които нас не ни касаят.“

„В крайна сметка Мартин Камбуров е много уважаван и обичан от нашите фенове. Сигурен съм, че за самия него и за нас като клуб достигането на рекорда, който той достатъчно силно желае, ще бъде добър атестат“, каза още Валентин Грудев.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още