Треньорът на Барселона Ернесто Валверде изрази притеснението си след загубата с 0:2 от Гранада. Той призна, че отборът му не е играл нищо и напълно заслужено е загубил. Именно това тревожи най-много спецът.

"Притеснен съм. Далеч от дома не постигаме добри резултати. Случва се да паднеш един мач, но ако е заради липса на късмет. А ние просто не играе добре. Когато сме имали четири гостувания и в тях не сме показали нищо това е симптом", заяви Валверде.

"Да, владеем топката, доминираме, но не създаваме достатъчно шансове за гол. Дори нямахме шанс да обърнем мача. Липсва ни прецизност във финалната тренира. Те се опитаха да ни пресират. Ние се справихме добре с това. И когато трябваше да се създаде головия шанс, нещо ставаше. Ще се опитаме да подобрим това", обясни още специалистът.

"Винаги обвинявам себе си за такива резултати. Актьорите са играчите, но в края винаги треньорът е виновен. Можеш винаги да спечелиш или загубиш даден мач, но когато падаш, трябва поне да излезеш с вдигната глава и да кажеш: "Заслужавахме да спечелим". В този двубой това не беше така", обяви още той, цитиран от Marca.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS