Въпреки страха от коронавируса, Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес направиха разходка из центъра на Мадейра със своите деца.

В Португалия все още излизанията навън са позволени, стига да се спазват разпоредбите за социална дистанция. Футболната суперзвезда бе и в задължителната 14-дневна карантина заради случаите на коронавирус в Ювентус, но този период приключи.

Роналдо е в Мадейра, тъй като се прибра при болната си майка още преди футболът на Стария континент да бъде спрян заради пандемията.

По време на разходката семейството нямаше много възможности за разнообразие, тъй като всички барове, кафенета и ресторанти са затворени.

Иначе Роналдо помага активно в борбата с коронавируса като дари пет аспиратора за болници в нужда, а в същото време се отказа от следващите си заплати в Ювентус.

Малко, след като разходката стана обществено достояние, Роналдо публикува снимка от дома си заедно с децата, на която написа: „В този труден момент за целия свят, нека бъдем благодарни за нещата, които имат значение – нашето здраве, нашето семейство, нашите близки. Останете у дома и нека помогнем на всички здравни работници в борбата да спасим животи“.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS