Въпреки всичко Финландия – България е "Мач на уикенда"

Веско Вълчев Веско Вълчев

Въпреки загубата на България от Унгария в битката за участие на Европейското първенство следващият мач на нашите национали срещу Финландия бе избран за „Мач на уикенда“ в анкетите на dsport и efbet.

Двубоят на Скандинавския полуостров в неделя надделя в преки битки с мачовете на Франция и Англия.

В първия полуфинал срещата Англия – Белгия по категоричен начин спечели срещу двубоя Испания – Швейцария с 83% срещу 17%.

Мачът Финландия – България се оказа по-предпочитан от читателите от двубоя Франция – Португалия и спечели с 66% на 34%.

Финалната битка противопостави мачът на България срещу този на Англия. В крайна сметка гостуването ни на Финландия бе предпочетено от 70% от далите вота си в анкетата срещу 30% за Англия – Белгия.

Всяка седмица dsport и efbet организират анкети, с които читателите определят най-интересния мач на уикенда с гласуване във Фейсбук страницата на dsport и Instagram профила ни.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още