Във волейбола решават за прекратяване на първенствата и приемане класиранията към момента за окончателни

Инес Павлова Инес Павлова

Във волейбола решават за прекратяване на първенствата и приемане класиранията към момомента за окончателни

Прекратяване на волейболните ни първенства и обявяване на шампиони според моментните класирания ще обсъждат утре от УС на волейболната ни федерация. Любо Ганев свиква първо заседание на управата чрез видео конферентна връзка. 

Новоизбраните членове на ръководството трябва да решат как ще завършат националните първенства. Клубовете у нас вече направиха своите продложения заради извънредната ситуация. 

Възможностите за край на сезона са три – обявяване на нулева кампания без победители, втората опция е временното класиране да се узакони като крайно и третата е сезонът да се доиграе, когато пандемията отмине. 

Пред дарик и dsort хора от УС обаче прогнозираха, че волейболните първенства ще бъдат преустановени и подобно на Русия ще се вземе предвид класирането към момента за окончателно.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ