Датата 1 ноември може да се окаже една от най-важните дати в живота мнозина почитатели на тотото. Ниските залози и огромните печалби имат възможност да се срещнат в 88-мия тираж на държавният хазартен оператор. Минималният залог за играта „6 от 49“ е само един лев и десет стотинки, а прогнозният джакпот за тиража в неделя е 4 350 000 лева. Всеки може да си представи удоволствието да гледа това оптимистично число в банковата си сметка, а участниците в играта имат реална възможност да спечелят тази крупна сума. Поривът за несметни богатства, може да намери удовлетворение и в играта „Тото 2 – Зодиак“. В нея минималният залог е 80 стотинки, а печалбите достигат до 3 000 000 лева. Начините да бъде изхарчена такава сума са разнообразни и всички до един са изключително приятни.

Мечтата за апартамент от стотина квадрата на Докторската градина в София не е чужда на много от хората, които живеят двустайна паненелка, споделяна от три поколения обитатели. Тази мечта, може да се сбъдне и благодарение на джакпота до 410 000 лева, който се натрупва в играта „6 от 42“. Шест числа и залог от 85 стотинки, могат да изстрелят най-големите късметлии в центъра на София, още преди да осмислят какво точно се случва. Ако жилищният проблем вече е разрешен, тогава с тази печалба могат да се направят десетина околосветски пътешествия. Има ли печалби, добрите идеи за луксозен живот не закъсняват. В никакъв случай не бива да се подценява и играта „Тото Джокер“. Над номерата на фишовете има девет игрални полета, при желание можете да отбележите три от тях. Това ще ви струва само 30 стотинки, ни носи възможност да спечелите джакпот до 95 000 лева тази неделя.

Неделният тираж ще бъде запомнящ се и за десет притежатели на карти Тото клуб, които ще спечелят по 1 000 лева от кампанията за Лоялност „Богата есен“. Тези, които още нямат такива карти, могат да ги получат безплатно във всеки тото-пункт и да се включат в най-новата кампания „Празнични мечти“. На 31 декември ще бъдат изтеглени 12 печалби, всяка на стойност 1 200 лева. Няма спор, че такава сума е много приятен старт на 2021 година. Всеки, който иска, може да се възползва от тази възможност за допълнителни печалби, предоставена от Български спортен тотализатор.

Залози за 88-мия тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 1 ноември, онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS