Венци разкарал треньор на Славия заради уредени мачове, нарече Павел Колев Христофор Колумб (ВИДЕО)

dsport.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че е изгонил от клуба треньора Красимир Мечев, защото е предложил на вратаря Стефано Кунчев 20 000 евро, ако допусне два гола до 30-ата минута в мач на "белите" преди години. Стефанов коментира думите на изпълнителния директор на Локомотив Пловдив Павел Колев, че в България се уреждат мачове, иронизирайки го, че е открил Америка и кръщавайки го Христофор Колумб.

„Да каже и да докаже. След като знае, Павел Колев от много време е във футбола, не само „ще ти купя колело, ама утре“, да каже имена. Играят черно тото, да докара един, който да каже това съм направил. За тези 28-29 години е много трудно да застанеш пред отбора и да кажеш: „Пуснете до 33-ата минута да ви вкарат 2 гола“, аз така разбирам черното тото, разказвали са ми играят на голове, корнери и т.н. Утре решиш да се разделиш с някой от футболистите. Какво се получава? Затова нека Павел Колев ако знае, да излезе и да каже", каза Стефанов.

"Аз предполагам, че това е черно тото, друг начин не може да има. Ти иначе как да го направиш? Един футболист може да направи дузпа, има такива варианти, някой ако е много твой човек, да го накараш. Какво ще спечелиш от това нещо? Има ли такива залози? Говорил съм много пъти с Цеката (б.р. - Цветомир Найденов), понеже той държи Еврофутбола, може да види къде има ляво-дясно, кой отбор може да направи Шменти капели. Много пъти съм го питал, казва ми, че напоследък няма такива неща."

"Имах един треньор – Красимир Мечев, има един вратар, който още пази, как му беше името, от Пловдив го взех от Векта, черничко момче, хубаво, здраво, ех, забравих му името, Стефано Кунчев. Дойде при мен и ми каза, че треньорът му е казал: „Ако до 30-ата минута допусна 2 гола, ми дава 20 000 евро“, на секундата го изгоних треньора. Има такива хора. Аз знам този човек и ви го казвам, знам за Семерджиев и ви го казвам", разкри президентът на Славия.

"Нека Павел Колев да каже, защото Павел Колев е хубаво да даде отчвт за разходите на едно първенство, на един стадион в Бургас, защото ако се разровят там нещата, така ще замирише. Затова исках Боби да го изгони и затова го изгони Боби и той търсеше пристанища тук и там. Сега като знаеш, кажи. Сядаме, застава. Играчите почнаха да бъзикат Стефано Кунчев. Той понеже са се хванали гуша за гуша в Пловдив, се нападат сега. Павел Колев… майко. Като искаш да информираш Прокуратурата, според мен намираш начин официално да изложиш пред тях какво знаеш и какво може да се постигне. Стефано Кунчев винаги съм го давал за пример като мъжкар, качествата му като вратар не ги коментирам. Лошото е, че след това момчето пострада заради тия неща."

"Ама Павел Колев откри Америка. Христофор Колумб ще го кръстя вече. Бяха се скрили в храстите, залагат в Китай, викам си къде се извъдиха толкова учени с тия лаптопи. Павел Колев да даде отчет за парите. Новото ръководство ще потърси сметка. Павел Колев е известен, че има апетит и написа една книга за Илиана Раева", каза още Венцеслав Стефанов.

Венци Стефанов за мача с ЦСКА: Ще е Баташко клане, лицето Попов е доказан чорбар (ВИДЕО)

Венцеслав Стефанов: Ако е Бербатов начело на БФС, ще се прекръстя на Иля Салиев Салиев (ВИДЕО)

Венци Стефанов за Гриша Ганчев: Кога е предлагал? Предлагал е в Микре (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още