Венци Стефанов: Срещу полицията не скачаме, дано има разум

Президентът на Славия Венци Стефанов коментира информациите, че "белите" евентуално ще трябва да домакинстват на Левски на Националния стадион от мерки за сигурност.

Той уточни, че това е желание на полицията, но се надява "разумът да надделее".

"Нвмаме никаква вина, мачът с ЦСКА бе игран на стадион Славия, всичко беше нормално. Стадионът се играят международни срещи, лицензиран е, отговаря на всички изисквания. Не мога да разбера защо се правят пак тези неща", сподели Стефанов пред dsport.bg.

"Да играем на Националния стадион значи 20 хиляди лева трябвада плати Славия, за какво, че някакви фенове се бият. Даваме им два сектора, сектор В и сектор Г, нека да ги отделят и да си ги пазят, да не се бият, нямам нищо против."

"Българският футболен съюз си даде мнението, че мачът трябва да се играе на стадион "Славия". Това могат да кажат компетентните органи, вероятно полицията, срещу полицията не можем да скачаме, защото полицията е държавата. Но ако има справедливост, нормално е да играем на нашия стадион. Ние не сме отговорни, че при техните привърженици има някакви проблеми."

"Ние нашите пари ги даваме за издръжка на нашите деца, искаме да го даваме за футболистите, не затова, че някои се бият и си правят свои преразпределения."

"Надявам се разумът да надделее и да не ни карат", допълни Стефанов.

Левски: Нямаме претенции къде ще играем със Славия, нито нашите фенове

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още