Венци за Евро 2020: Иска ми се да се мушнем през иглени уши, Ивелин е мъжкар (ВИДЕО)

Георги Атанасов Георги Атанасов

Шефът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че стиска палци националния отбор "да се мушне през иглени уши на финалите на европейското първенство".

"Мачът с Унгария? Всички стискаме палци с две ръце да излезем крайни победители. Ако успеем да се мушнем през иглени уши в това първенство ще бъде голямо щастие. Дано да успеем. Мисля, че ще отидем", заяви Венци.

"Моето мнение за президентския пост е, че новият шеф трябва да човек с авторитет, с административен опит, човек, който има желание да направи нещо с българските футболисти. Човек, който може да казва "Не" и човек, който може да направи така, че нашите деца да имат повече шанс. И да допринесе за разбирателството с държавата. Да няма проблеми и ексцесии, да ходим спокойно на мачовете и да се радваме на повече победи. Ще кажа в деня на Конгреса моят най-добър кандидат", добави той.

"Стилиян няма да дойде да се върне да се занимава с глупости. Той е интелигентно момче", каза още той.

"Видях се с Дерменджиев в Турция. Аз смятам, че Ивелин може да се върне. Ивелин е българин, той е мъжко момче. Ивелин ще даде всичко от себе си. Той е от Коньовица. Всички са мъжкари от там. Дано да е живи и здрав", добави Венци.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още