Весела Димитрова: Грациите са моите деца, обичам ги

Треньорът номер 1 на годината Весела Димитрова бе много емоционална след церемонията за Спортист на годината. Тя обяви, че обича своите момичета и ги чувства като деца.

"Дано и догодина да оберем наградите. Момичетата са много мотивирани, трудолюбиви. Преследват до край мечтите си", заяви тя.
"Спектаклите в страната много мотивираха момичетата. Това е единственото място, където те могат да представят съчетанията си без да мислят за оценки. Срещите с хората и любовта, която получават е много важна", сподели Димитрова.

Спортист на годината за 2019 стана Владимир Илиев

"Винаги се стараем да сме по-добри и да внасяме момент на изненада. Двете съчетания са готови. Още през месец април ще ги покажем. Ще преценим, когато са във вид ще ги покажем", каза треньорът номер 1.

"Симона Дянкова беше написала едно стихотворение във Фейсбук. След него разбрах наистина колко ми вярват и искам да им кажа, че много ги обичам. Това са моите деца", сподели тя.

"Направили сме подготовката така, че върховата форма да е през август", завърши Димитрова.

Чуйте какво още каза тя в аудиото
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още