Ветераните на Левски идват за 100 години футбол в Горна Оряховица

dsport.bg

Продължават страхотните инциативи за 100 години организиран футбол в Горна Оряховица. След като в началото на седмицата на бял свят излезе лускозната книга „Ретро Локо“, сега на 28-ми септември в Горна Оряховица, идват за мач с колегите си от Локомотив ветераните на Левски.

Двубоят е от 18.00 часа на стадиона в Горна Оряховица и бе осъществен най-вече благодарение на кмета на общината инженер Добромир Добрев. За сините ветерани се очаква да играят Дончо Донев, Даниел Боримиров,Христо Йовов, Елин Топузаков и още куп незабравими играчи от не толкова далечното минало.

Доста интересни имена личат и в състава на ветераните от Локо ГО - Цанко Гавазов,Валентин Игнатов, Димитър Балабанов,Димитър Печикамъков, Мирослав Байчев,Ангел Минчев, Асан Абишев. Специално е поканен и героят от незабравимото американско лято от 1994-та година Ивайло Йорданов.
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук