Вицепрезидентът на БФС с дарение в битката с коронавируса

| БГ футбол

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев дари на Столична община автомобили, които да се включат в разнасянето на топъл обяд, медикаменти и провизии от първа необходимост на хората в нужда.

"Това е началото на приноса в борбата с коронавируса, която нашата компания прави. Предоставяме за ползване 15 автомобила на организации, които са на първа линия в борбата с COVID-19. Помощ ще получат ВМА, Александровска болница, също така болници в Пловдив, Бургас и Варна", каза Фурнаджиев пред Нова.

„Днес получихме два автомобила, които да използваме за доставка на храна до домовете по време на извънредното положение. Първата им доставка е на храна за пациентите и персонала на болницата за продължително лечение в Панчарево. В момента там се лекуват основно хора, които са прекарали тежки инсулти", написа кметът на София - Йорданка Фандъкова във "Фейсбук".

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още