Вие, читателите на dsport, имате възможност да направите селекцията на националния отбор по футбол, с който ще играем срещу Унгария в поредния епизод на рубриката "Виртуален български футбол", в която заедно с ozone.bg симулираме мачовете, които трябваше да се играят в момента.

В четвъртък, 30 април от 13 часа екипът на dsport ще се изправи срещу Унгария, а след това евентуално и срещу победителя от срещата Исландия – Румъния в опит да класира българския национален отбор на Европейско първенство. За разлика от другите епизоди в този ще играем екипно срещу компютъра.

Големият въпрос обаче е кои футболисти да получат повиквателни и каква да бъде стартовата единадесеторка? Това решавате Вие!

Изпратете ни 5-ма футболисти, които искате да са задължително в състава. Ние ще обобщим резултатите и ще видим кои играчи ще получат най-голям вот на феновете. Единственото условие е да са действащи български футболисти.

Може да изпращате своя избор като коментар във Фейсбук на тази статия, като лично съобщение във фейсбук или на имейл dsport@dsport.bg.

Дали ще успеем да се класираме на Европейско първенство дори само виртуално?

Бъдете с нас, за да разберете!

Изиграй скуката и само сега използвай промокод dsport на ozn.bg/dsport20 и вземи Pro Evolution Soccer 2020 и още футболни предложения с допълнителна 8% отстъпка.

Вижте какво се случи в мачовете от 31-вия кръг на efbet Лига на България.

Всички епизоди до момента може да видите ТУК

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS