Влади Узунов избира измежду няколко оферти

Разделилият се със Славия Владислав Узунов има вече предложения къде да продължи кариерата си. Той ще избира измежду няколко оферти, научи Dsport.

Едно от предложенията е от чужбина, от отбор от прибалтийските страни.

Офертите от България са няколко и Узунов ще мисли до Нова година коя да избере.

Владислав Узунов е роден 1991 година и играе атакуващ халф. Досега е носил екипите на Хасково, ЦСКА (докато отборът беше във „В“ група), Локомотив ГО и за последно Славия.

„В Славия не получавах достатъчно игрово време и се разбрах с президента Венцеслав Стефанов да се разделим по взаимно съгласие. Играе ми се и искам внимателно да преценя офертите към мен. Ако съм здрав, то бъдещето е пред мен и искам да играя в отбор с претенции. Бих предпочел оферта от България при еднакви условия. Скоро ще разберете къде ще продължи кариерата ми“, сподели Узунов.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още