Вратар на ЦСКА стана баща

Рано тази сутрин вратарят на ЦСКА Густаво Бусато стана баща на момиченце. Неговата съпруга Даниела роди в софийската клиника "Вита" първородната им дъщеря, която ще носи името Исабел.

Вратар на ЦСКА спи в болница заради жена си

Майката и бебето са добре, цялото семейството Бусато благодари на доктор Василева, която изроди малката принцеса. Това е може би най-щастливия миг в живота на стража на "червените", който от седмица спи в клиниката, където жена му беше настанена за наблюдение преди да роди. Все пак той умело съчетаваше ангажиментите си и с клубния си отбор.

"Благодаря Господи за този невероятен подарък. Нямам думи да опиша това, което чувствам в този момент. Исабел - нашата красива принцеса, мама и тати те обичат много. Нашето българско бразилче", написа щастливият баща в профила си в Instagram.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още