Време е за обединение, зове Гарет Саутгейт

dsport.bg

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт призова за обединение преди старта на Евро 2020. "Представянето на националния отбор на Англия на Евро 2020 има силата да обедини нацията. Ако отборът може да бъде катализатор на този процес, това би било брилянтно. Смятам, че националният отбор на Англия винаги успява да събере хората заедно. Но за да се случи това, ние трябва да играем добре. Искаме да печелим, искаме да караме хората да се вълнуват, но не всичко зависи само от нас", допълни селекционерът.

"Имали сме много разделения помежду си, но понякога трябва да си припомняме що за силен остров сме, колко силна нация сме и какви чудесни качества притежаваме. В началото на пандемията имаше някои моменти, които бяха толкова силни, че хората наистина успяха да се обединят. Мисля, че ние винаги трябва да се стремим към това", каза още Саутгейт.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още