Всеки фен – в подкрепа на Берое и преди мача срещу Левски

dsport.bg

Привърженичките на Берое Елена Янкова и Марина Тенева продължават своята инициатива в подкрепа на любимия си отбор, която е изцяло благотворителна и е под надслов „Всеки фен – в подкрепа на Берое“.

Двете са изработили специални гривни, които ще бъдат продавани на щанд, разположен непосредствено след контрола за билети и карти при южния вход на стадиона. Щандът ще започне работа един час преди мача с Левски – 19 ч., а гривните са на цена не по-малка от 4 лв. Средствата от продажбата ще бъдат предоставени на ПФК Берое.

След първата част на инициативата на клуба бе предоставена сумата от 1531.75 лв.

ПФК Берое изразява своята благодарност към организаторите на благотворителната инициатива и призовава всеки един фен да подкрепи любимия отбор както с присъствието си на стадиона, така и с продажбата на тази лимитирана серия артикули.

Николай Киров: Нашата задача е с работа да достигнем водещите отбори

Билетите за Берое – Левски вече са в продажба

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още