Всички във Ферари са в карантина

| Моторни

Целият екип на Ферари във Формула 1 е в карантина след завръщането си от неосъщественото Гран При на Австралия като някои са в хотели, платени от компанията.

Стъпката е от мерки за сигурност. До момента нито един член на екипа няма симптоми на коронавируса, споделят от Ферари.

„Черните кончета“ предлагат и заплащане на хотел на своите служители, които не могат да се завърнат у дома поради различни причини – като възрастни роднини у дома, деца или бременни съпруги.

Ферари ще е в карантина 14 дни. Не е ясно, дали след това служителите ще се завърнат на работа, тъй като заводите на компанията са затворени до 27 март.

В същото време семейство Аниели, които контролират Фиат и Ферари, са дарили 10 милиона евро в битката срещу коронавируса в Италия.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още