Втори благотворителен турнир за феновете на ЦСКА в Благоевград

dsport.bg

В събота ще се проведе втория благотворителен турнир по минифутбол между фенклубове и приятели на ЦСКА.

Събитието ще се проведе на игрището на ЮЗУ Неофит Рилски, а със събраната сума ще се закупят необходими пособия зза родилното отделение на МБАЛ Благоевград.

Ето и цялата информация, публикувана на сайта на "червените":

Армейци,

време е да обявим втория организиран благотворителен турнир по минифутбол между фенклубове и приятели на ЦСКА.

Каним Ви да вземете участие в събитието което ще се проведе на 10.10.2020 г. (събота) на игрището за минифутбол на ЮЗУ Неофит Рилски. Мачовете ща са от две полувремена от по 10 минути всяко. Таксата за отбор е  70 лв, като броя играчи на един отбор е 5+1 с възможност за смени. Задължително е участниците да са с подходящи обувки за игра на изкуствено игрище. Забранено е използването на бутони!

Записванията за турнира ще стават на телефон 0879285499 - Ангел Тънов

При желание да се включите само с парични средства моля пишете на фейсбук страницата на Youths Blagoevgrad. Краен срок за записването - 07.10.2020 г.

Със събраната сума ще се закупят изключително необходими пособия за родилното отделение на МБАЛ Благоевград!

На 7.10. 2020 от 18 часа на живо ще бъде изтеглен жребия за участието на отборите и ще бъде качен във фейсбук страницата на турнира.
Както знаете със събраната сума от миналогодишния турнир закупихме 8 броя детски легла, 3 хладилника, 8 инфузионни стойки, две инфузионни помпи и нови щори на детско отделение на МБАЛ БЛАГОЕВГРАД. Всичко това беше закупено със събраната сума от 8800 лв от миналогодишния турнир.
АРМЕЙЦИ, ОЧАКВАМЕ ВИ ЗАЕДНО ДА СЪЗДАДЕМ ЕДИН ПРАЗНИК НА ЧЕРВЕНОТО ОБЩЕСТВО!
САМО ЦСКА!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още