Втори положителен тест за коронавирус в сръбската федерация

| Световен футбол


Втори положителен тест за коронавирус разтърси Сръбската футболна федерация. След като преди дни президентът на централата Славиша Кокеза даде положителна проба, сега това стори и заместникът му Марко Пантелич. Той е под карантина у дома си, но се чувства добре.

Президентът на Сръбската футболна федерация е дал положителен тест за COVID-19

Наскоро бившият футболист участва в тегленето на жребия за Лигата на нациите, което се проведе в Амстердам. Най-вероятно Пантелич е хванал вируса именно от Кокеза. 

Заради контактите си с президента на сръбската федерация по време на Конгреса на УЕФА на самоизолация се подложиха шефът на хърватската централа Давор Шукер, както и националният селекционер Златко Далич.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още