Вторият в Казахстан иска млада звезда на Черно море

| БГ футбол, Черно море

Вторият в казахстанското първенство Кайрат Алмати иска младата звезда на Черно море Мартин Минчев. Това съобщиха медиите в страната. В момента първенството е спряно заради пандемията от коронавирус след изиграването на едва три кръга.

''Биковете'' душат около Мартин Минчев

Според vesti.kz ръководството на Кайрат следи отблизо представянето на 19-годишния футболист, тъй като политиката на тима е свързана с привличането на млади и перспективни играчи, които в последствие да бъдат продадени на сериозна печалба. Минчев е направил впечатление на казахстанците с добрите си игри от началото на сезона в efbet лига, както и факта, че вече има мачове за мъжкия национален отбор на България.

През този сезон талантливият младок е изиграл 21 мача в родното първенство, в които се е разписал 6 пъти. Интерес към него има още от страна на белгийския Андрелехт и италианския Торино.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още