Вторите тестове на Лудогорец за коронавирус са негативни, разбра dsport. Преди минути стана ясно, че няма нито един положителен тест от всички футболисти и персонал на шампионите. Това означава, че мачът с Левски със сигурност ще се играе.

В лагера на разградчани приеха с облекчение резултатите от пробите, които означава, че те могат да излязат от лагерната обстановка, в която са вече пети ден. Очаква се футболистите на Лудогорец да получат ден почивка, а след това и да се настанят в друг хотел в София, където ще бъдат преди мача с Левски в четвъртък.

От Лудогорец също потвърдиха, че тестовете са отрицателни. Ето какво написаха те в официалния си сайт:

"ПФК Лудогорец съобщава, че и вторият тест за коронавирус на всички от делегацията на Клуба, пътували до Милано за мача с Интер, е отрицателен.

През последните дни отборът на Лудогорец бе настанен в базата на националния отбор в Бояна, където изчака да мине необходимият период за втори тест, който да даде 100-процентова гаранция, че никой в Лудогорец не е заразен с коронавирус. 
По тази причина бе отложен и мачът с Арда.

ПФК Лудогорец възстановява нормалния спортно-състезателен и тренировъчен процес и започва подготовка за предстоящия мач с Левски от турнира за Купата на България. 

Ръководстовто на Лудогорец изказва специални благодарности на българското правителство, Военно-медицинска академия и на Кризисния щаб за борба с коронавируса за съдействието и съпричасността по опазване здравето на футболистите, треньорите и служителите в ПФК Лудогорец. 

ПФК Лудогорец благодари на всички, пътували до Милано, за проявения професионализъм, както и на семействата и близките на футболисти, треньори и служители за подкрепата и разбирането. 

Клубът благодари също така, както на БФС, така и на домакините на базата на националния отбор в Бояна за осигурение комфорт и спокойствие по време на престоя на ПФК Лудогорец".

Левски разкри продадените билети за Лудогорец

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS