Вили Вуцов сподели мнението си и за идеята Втора лига са се раздели на две групи след нулевото равенство на неговия Янтра Габрово в гостуването на ЦСКА 1948 II.

„Две групи? Безобразие! Пълна простотия! Някой напълно ненормален човек го е направил. Толкова интересна Б група, защо да се променя. Всеки може да бие всеки в тази Б група, не се знае кой ще влезе, кой ще изпадне. Гарантирам, че съмненията за уредени мачове паднаха с 90% от това, което беше. Много е интересно, а ще правим нови гимнастики, за да я обезобразим. ЦСКА 1948 свали днес четирима от първия отбор, има го в зара. Който го мисли... Да помислят как да оправят А група - да има задължение трима-четирима българи да играят. Ботев Враца - Етър беше с 20 чужденци на терена! 20 чужденци! Аз не знам другият мач на отбора кога е - това го няма никъде по света. Глупости на търкалета! Дайте да оправим съдийството, програмата, аматьорския футбол, търсим да правим две Б групи. Достатъчно силна е групата, влизат четири качествени отбори - аз следя и В групите“, избухна Вуцов след мача на арена „Царско село“.

Той говори и за своя отбор: „Янтра е фактор, всички се съобразяват с нас, щом дават премии за победата над нас. За Чичо Гошо от Габрово ще напиша роман. Питай го него защо габровец вреди на Янтра. Той е човекът, касапницата идва от него. В Добрич беше касапницата на касапницата. Знам всичко, не ми се говори. Не ни иска никой, на никой не трябваме в "А" група, искат други отбори. Да сме честни - нашият отбор не е готов за "А" група. Със сигурност ще отида на среща в БФС, ако има - нека си кажем истината, аман от лизачи и подлизурковци. Б група е перфектна, най-доброто нещо в българския футбол в момента е Б група. А група си има кусури. Без българи файда няма - отива Илиан Илиев да гледа например Ботев Пловдив с ЦСКА и вижда на терена един българин. Така ако продължаваме, няма да стигнем до никъде", каза още Вуцов.

Мачовете във Втора лига до края на сезона

Вили Вуцов призова хората в Габрово да ходят със сопи на мач и да бият човека, отговорен за съдийските наряди (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА 1948 II: Ние сме с най-тарикатския манталитет на Балканите, но не сме интересни (ВИДЕО)

Иван Иванов: Глупаво е, ако Втора лига се раздели на две заради дългите разстояния и липсата на пари (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS