Австралийски комедиант конфронтира индийци и бангладешци в Катар. Те бяха с фланелки на Бразилия и бяха обвинени, че се представят за фенове на Селесао, без да са такива. Още преди старта на Мондиал 2022 домакините бяха обвинени, че плащат на актьори да се представят за фенове и да посещават мачовете.

@jonbernardk World Cup Fake Fans | Brazil ???????? @AiiMS Group #worldcup #aiims #brazil ♬ original sound - Jon-Bernard Kairouz

Въпросният австралиец се разходи по улиците на Катар и се опита да разбере дали има такова нещо. Комедиантът, който прави съдържание за TikTok, спря и разговаря с голяма група фенове, повечето от тях с индийски и бангладешки корени. Те бяха облечени в разнообразни фланелки – на Англия, Бразилия, Германия и Аржентина.

Един от феновете с бразилска фланелка беше запитан дали подкрепя Селесао или са му платили. Отговорът е: „Платиха ми. За Аржентина съм, но ми казаха да подкрепям Бразилия“. Той добави, че любимият му бразилски футболист е Неймар, но не успя да назове още някой, освен 30-годишното крило на ПСЖ.

„Не знам“, „Да бъда честен не знам“, „Не съм фен на футбола, а на крикета“, бяха част от отговорите, които австралийския комедиант получи.

Видеата в TikTok добиха огромна популярност. Появиха се коментари, че навярно запитаните фенове са работници, емигрирали в Катар, които са получили възможността да наблюдават мачовете на живо.

В Турция: Катар плаща на пакистанци да се правят на фенове с мизерна дневна надница

Катарците показаха съмнителна испанска агитка за Световното (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!