Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и националния отбор на България Димитър Бербатов говори за Световното първенство в Катар. Той бе гост в „Седмицата“ по Дарик радио.

Бонуси за Световно! 1500 х 50 лв. Всеки ден и 500 лв. Cashback

„На Световното първенство ми направи лошо впечатление с проява на неуважение от бразилците и аржентинците. Това е отвратителен пример. Каквото и да правиш, дори да не ги харесваш, не ги поставяш в положение да ги унижаваш и унищожаваш. Има една тънка линия, която не се прекрачва“, заяви Бербатов.

Той бе запитан и за финала на Мондиала: „Драматично различен е мачът, защото е финал. Това е краят на света за някои и началото за други. Можеш да спечелиш уважението на всички, можеш и да го загубиш. Финалите винаги водят до голямо напрежение и очаквания. Ако направип по-малко грешки, ще си по-успешен. Трябва да си хитър, да четеш играта. Интелигентните футболисти са най-успешните. Драматично е да си втори, никой не помни втория. Не е важно как ще спечелиш. Във финал резултатът е най-важен. В случая има едно име. Меси е интелигентен, хитър и има абсолютно всички качества, които аз харесвам. Ако трябва да посоча от другата страна, това е Килиан Мбапе. Такива индивиди трябва да се отглеждат внимателно.“

Бербатов: Феновете пеят, че БФС е мафия и това е така (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!