Предизвикателствата на dsport по време на Световното първенство продължават. Започнахме видеопоредица, с партньорите ни от efbet, в която екипът на dsport, ще предизвиква популярни лица в социалните мрежи и по-специално в TikTok.

Преди няколко дни Ицака и Николай Ганчев прогнозираха победителите в групите на Световното първенство, а епизодът може да си припомните ТУК!

Сега във фокуса на прожектора влиза Ралица Караджова, която предизвика Крис Ненков. Двамата се басираха кой ще получи повече пасове от хората, които се разхождат пред НДК в София, а какво се случи вижте във видеото по-долу.

Крис Ненков е популярен български актьор, който придоби популярност с участието си в „София ден и нощ“, а освен това е участвал в редица български продукции. Последно бе част от реалити формата „Къщата на инфлуенсърите“, а в момента се снима за чуждестранна продукция в Киноцентър „Бояна“. Крис Ненков е изключително популярен в TikTok и останалите социални мрежи с хиляди последователи.

@dsport.bg Крис Ненков и Ралица Караджова с пасове пред НДК ⚽ #bonusizasvetovno #efbet #тръпкатаенавсякъде #топкоефициенти #fyp #foryou #foryoupage #dsport ##worldcup #qatar2022 #qatar???????? #fifaworldcup2022 #worldcupqatar2022 @dsport.bg ♬ World Cup - Sound4Media

Dsport хвърля ръкавица на инфлуенсърите! Кой ще излезе от групите на Мондиал 2022 (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!