Отборът на Катар иска да заличи негативните впечатления от първия мач на футболния Мондиал 2022 и да докаже, че може да се състезава на най-високо ниво, заяви селекционерът на катарците Феликс Санчес. Домакините на Световната купа загубиха безславно от Еквадор с 0:2 в мача на откриването, а утре излизат срещу Сенегал във втората си среща от надпреварата.

Уникално Световно с изключителни оферти на efbet.com

"Надяваме се да играем освободено и без напрежение и да бъдем по-добри от първия мач, този отбор има какво да покаже. Най-важното е да дадем най-доброто от себе си, защото на Световно първенство, ако не дадеш всичко от себе си, ще бъдеш наказан", каза селекционерът на Катар.

"Не доставихме радост на феновете в първия мач, но се опитахме да избегнем негативното настроение през последните дни. Ние сме малка страна, най-малката, която е домакин на световно първенство. Подготвени сме за възможността за ранно отпадане, но това не означава краят на проекта. Уверен съм, че Катар ще продължи своя проект за поддържане на силен отбор, който ще се класира за предстоящите големи първенства", добави Феликс Санчес.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!