Големият шампион във Фентъзи лигата на dsport, която направихме по време на Мондиал 2022, е ясен. Той отговаря напълно на футболната максимата – няма млади, няма стари – има можещи и неможещи. Тук обаче не говорим за футбол, а за фентъзи футбол, където обаче важи същото.

67-годишният Стоян Коларов от Бургас срази конкуренцията и взе голямата награда – организирано пътуване за мач от италианската Серия А осигурено от КОНДОР СПОРТ (www.condorsport.bg) и TAKEVENT (www.takevent.com).

Стоян Коларов използва никнейм „Starky“. Той успя да спечели сред 672-ма участници, които се включиха в лигата и събра 473 точки, изпреварвайки само с точка RedSheriff, който остана на втора позиция.

„Пенсионер съм на 67 години от Бургас. По образование съм икономист. Голям фен съм на фентъзи футбола, като от четири години играя FPL, където имам прилични класирания - три години подред в топ 1 процент на общото класиране (най-добро класиране 16 хил). Тръпката да се съревноваваш с милиони хора от цял свят е голяма, а и гледането на мачовете от английското първенство, в които играят играчи от моя отбор е с по-голям адреналин“, казва Стоян.

„Световно първенство играя за първи път. Не очаквах да спечеля, но се случи. Причините за това според мен са две. Стратегията ми за ползване на бустерите и малшанса на RedSheriff не само с картона на Мартинес, а и с жълтия картон на Жиру на резервната скамейка. Поздравления и от мен за него за чудесната му игра“, допълва той.

Екипът на dsport благодари на всички, които се включиха в нашата Фентъзи лига и ви пожелава весели празници!

Драма до края, обрат и 1 точка разлика на върха в Dsport World Cup 2022 Фентъзи Лига

Dsport търси победителя във Фентъзи лигата! Картонът на Емилиано Мартинес, след дузпите, реши битката

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!