Футболната асоциация на Уелс разследва обстоятелствата около конфискувани шапки с цветовете на дъгата на техни привърженици преди двубоя между "драконите" и САЩ. 

Уникално Световно с изключителни оферти на efbet.com

Някои фенове на Уелс съобщиха, че шапките им с цветовете на дъгата са били конфискувани на входовете на стадион "Ахмад бин Али". От "The Rainbow Wall" - уелска LGBTQ група написаха в социалните мрежи: "Нашите шапки с дъгата. Толкова се гордеем с тях, но новината тази вечер е, че нашите уелски поддръжници, които ги носят в Катар, трябва да ги свалят, но не мъжете, а само жените! ФИФА, сериозно ли говориш!!”

По-късно те добавиха: „Имаме актуална информация, че в крайна сметка шапките с дъга са били конфискувани и от мъжете, но не е започнало по този начин. Напомняне на нашата "Червена стена" в Катар, моля, пазете се. Не можем да вярваме на ФИФА изобщо и нищо от казаното от тях не е вярно."

„Това Световно първенство е пълна бъркотия. Но ние обичаме нашия "кумру", искаме нашият отбор да печели и да се справя добре. ФИФА, вашето отвратително поведение няма да разклати нашата уелска гордост“.

Американски национал стана обект на подигравки заради екстравагантната си прическа

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!