Атакуващият халф на Нотингам Форест Джеси Лингард заяви, че според него ще бъде най-справедливо Лионел Меси да триумфира със Световната купа. Това би бил един страхотен завършек на националната кариера на един гениален футболист, според бившия играч на Манчестър Юнайтед.

Световното е за ВСЕКИ! 1500 x 50 лв. Всеки ден до края на Мондиала

„На последното Световно първенство на Лионел Меси ще се радвам много, ако успее да триумфира с купата. Франция имат страхотен отбор, но когато Меси е в игра, естествено, че той ще блести на терена. След тази прекрасна кариера на един футболен гений, това би бил един перфектен завършек“, коментира Джеси Лингард.

„Играл срещу меси, когато с Манчестър Юнайтед сме се изправяли срещу Барселона и мога да кажа, че той е гений. Играл съм с много брилянтни футболисти, мога да кажа, че Лионел Меси просто е на друго ниво“, допълни англичанинът.

„Той просто не е човек. Това не е шега, защото неговото футболно IQ е на такова ниво, на което не можете просто да си представите. Докато е на терена, очите на Меси постоянно анализират случващото се и това му помага да бъде толкова добър. Той винаги е 6-7 хода пред теб. Просто Меси го заслужава“, завърши своето изказване Джеси Лингард.

Южна Америка срещу Европа битка №11: 7:3 за латиносите

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!