Капитанът на Аржентина Лионел Меси говори пред медиите непосредствено, след като „гаучосите“ се класираха за финала на Световното първенство в Катар. Те победиха с 3:0 Хърватия на полуфиналите и се доближиха само на една крачка от големия трофей.

1500 x 50 лв. всеки ден до края на Световното първенство по футбол

„Много неща минават през главата ви, когато видите този плам в съотборниците ви, това е много трогателно. Както казахме от самото начало, виждайки всички тези хора, това семейство, от началото на Световното първенство... Това, което ние преминах ме през това време е невероятно. Сега отиваме на финала, това е, което искахме“, сподели емоциите си Меси.

Наслаждавам се на всичко това, въпреки че започнахме със загуба, имахме вяра, че този отбор ще продължи напред. Помолихме хората да ни се доверят, защото знаем какво струваме. Този отбор е невероятен, успяхме, успяхме. Направихме го, ще играем на нов финал... Още веднъж Аржентина е на финала на Световното първенство!“, добави той след мача.

Семейството ми е всичко за мен, те винаги ме придружават, имахме добри и лоши моменти, но днес всичко е специално, така че трябва да му се насладим с тях и с всички хора които са в Аржентина“, каза още Меси.

Той отново е №1! Пореден рекорд падна в краката на Меси

В продължение на 20 години Меси подготвяше тържеството, предназначено за Ван Гаал

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!