Хиляди скептични футболни фенове изказаха теорията, че Аржентина е загубил откриващия си двубой на Мондиала от Саудитска Арабия преднамерено, за да избегне среща с Бразилия до финала на Световното първенство.  

Специална Бонус игра от efbet за Световното първенство

Южноамериканците претърпяха вероятно най-голямото си падение в историята на Световните първенства, като бяха победени с 2:1 от "зелените соколи". Резултат, който задължава "гаучосите" да спечелят и двата си оставащи мача в групата, за да запазят шансове за класиране напред.  

Сметките гласяха, че ако Аржентина и Бразилия спечелят групите си в първата фаза на турнира, и съответно всичко за тях върви по план и в елиминациите, двата южноамерикански футболни гиганта ще се срещнат на полуфинал.  

Потребители на социалната мрежа "Twitter" изложиха идеята, че Лионел Меси и компания са загубили умишлено, пропускайки шанса да станат отбора с най-много поредни мачове без загуба. И всичко това... за да избегнат "селесао" поне до финала. 

"Аз ли съм единственият, който си мисли, че Аржентина падна нарочно, за да не спечели групата?", "Гаучосите" загубиха нарочно, за да може да избегнат Бразилия до финала, а пък само ще печелят" и „Не могат да си позволят повече издънки от тук нататък" бяха само част от коментарите.

Аржентина – Саудитска Арабия е най-посетеният мач на Световни първенства за последните 28 години

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!