Селекционерът на Бразилия Тите заяви, че отборът му има нужда от всичките си играчи. Той направи това на пресконференцията преди мача с Швейцария в понеделник.

Бонуси за Световно! 1500 х 50 лв. Всеки ден и 500 лв. Cashback

"Бразилия зависи от всичките си таланти. Разбира се, че Неймар е звезда, той е играч с изключителен талант, но ние разчитаме на всички", каза треньорът.

"Трябва да разберем, че имаме 26 играчи на разположение, трябват ни 26 футболисти в добра форма, това е нашата работа. Позволете ми да ви кажа, че Неймар и Данило ще играят отново на това Световно първенство. Не съм лекар, но имам доклади от медицинския ни щаб, които ми дават надежда", казва селекционерът.

Защитникът Маркиньос също говори на пресконференцията. "Уверени сме на 100%. Неймар няма да играе, Данило също. Бихме искали те да са с нас и във форма. Но ние сме готови, уверени, че ще покажем това, на което сме способни", каза футболистът на Пари Сен Жермен.

"Неймар е тъжен и това е нормално. Всеки мечтае да играе на Световно първенство, а той се контузи. Той започна лечение, с кинезитерапевта е по 24 часа, работи през цялото време. Това показва желанието му да се върне. Не знам колко време ще отнеме, но той е уверен, че ще се върне", каза още Маркиньос за съотборника си.

Каземиро: Неймар е един от най-добрите в света, но имаме и други опции

Неймар показа глезена си след мача със Сърбия (СНИМКА)

Контузията на Неймар бе потвърдена, още един играч отпадна от сметките на Тите за Швейцария

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!