Мануел Нойер съобщи, че е със счупен крак, след като е карал ски. Бившият играч на Байерн Маркус Бабел коментира контузията пред Sky Sports и обвини играча в непрофесионализъм.

„Бях шокиран, но първо нека му пожелая бързо възстановяване. За съжаление това е част от картината, през последните седмици. Не ми е ясно как се е случило, а всички знаят колко опасни могат да бъдат ските. Трябва да припомним, че в договорите на играчите често има клаузи, които им забраняват за се занимават с определени спортове, а това включва и каране на ски при трудни условия. Затова бях много изненадан. Ако го има в договора, тогава изобщо не го разбирам. Щях да очаквам повече професионализъм от него“, каза Бабел.

„Той трябва да приеме критиките, но това не бе най-доброто му Световно първенство. Разбирам решението на Ханзи Флик, Нойер игра страхотно в Байерн. Не беше лош, но не беше и страхотен, така че трябва да се изправи пред критиките и пред конкуренцията. Формата трябва да има предимство пред опита и името. Що се отнася до националния отбор, Марк Андре тер Стеген или Кевин Трап вече могат да бъдат новите номер 1“, завърши Бабел.

В Байерн шокирани от контузията на Мануел Нойер

Край на сезона за Нойер! Счупи крак, докато кара ски

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!