Капитанът на националния отбор на Португалия - Кристиано Роналдо, даде интервю пред партньорите си от „LiveScore“ по повод предстоящото Световно първенство в Катар. Той е на мнение, че то ще е най-доброто в историята, като се надява на финал срещу Бразилия.

Специална Бонус игра от efbet за Световното първенство

„Чувството да играеш такъв вид турнир в края на годината е добро. Интересно е, това е предизвикателство, различно е. Смятам, че ще е добре. Развълнуван съм. Това ще е петото ми Световно първенство и съм радостен за това“, започна Кристиано.

„За мен времето не е проблем. Подготвени сме. Като професионални футболисти сме способни да играем във всякакви условия. По мое мнение, ще е добре, защото предпочитам топлото време. Няма да е голям проблем за мен“, продължи звездата на „мореплавателите“.

Роналдо бе запитан дали може да надмине постижението на Еузебио от 9 гола на Световни първенства, Кристиано има 7: „Добро предизвикателство. Уважавам много нашия Еузебио. Всички португалци го пазят в сърцата си. Той е невероятен човек. Ако имам възможността, смятам, че Еузебио би бил щастлив на небето. Той ще ми даде късмет да подобря рекорда му.“

„Надявам се финалът да е Португалия. Шегувам се с Каземиро. Би било мечтано. Това е Световното първенство, най-трудният турнир. Мечтая за него, знам, че ще бъде трудно. Да мечтаеш е безплатно. Мечтая непрекъснато. За мен най-важното е да съм там, да се боря. По мое мнение ще бъде най-доброто Световно първенство някога. Да видим“, завърши Кристиано Роналдо.

Кристиано е аут за Португалия заради здравословен проблем

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!