Разпределителят на националния отбор по волейбол – Георги Сеганов се включи в efbet Мондиал. Играчът на ГКС Катовице в момента е в Полша и разказа как там приемат мачовете от Световното първенство по футбол. Той коментира пропусната дузпа на Роберт Левандовски както и нулевото реми между Англия и САЩ. Сеганов сподели, че именно „Трите лъва“ и Португалия са фаворитите му на Световното в Катар.

Световното е за ВСЕКИ! 1500 x 50 лв. Всеки ден до края на Мондиала

„Поне в моя град няма фен зони, но много от заведенията предлагат промоции по време на мачовете и има много спортни градове“, започна Сеганов.  

„Заведенията са пълни, когато има мачове. Последният ни мач съвпадна с мача на Полша на Световното. По време на загрявката бяха пуснали на екрана в залата футболният мач. Останах изненада, защото мислех, че залата ще е празна заради футболния отбор, но се напълни“, продължи той.

„Моите съотборници постоянно коментират. Има белгиец и аржентинец в отбора и е много забавно, защото те се шегуват един друг. Аз не мога много да се шегувам, но казах, че нашият отбор има потенциал да играе на следващото Световно“.

„Аржентинецът на въпреки ги прие нещата, като го бъзикахме. Явно там ги приемат различно нещата като стане въпрос за футбол. Коментира се много за Левандовски. Той се извини на всички поляци за пропуснатата дузпа. Коментира се, че това е втора поредна пропусната дузпа. Пожелавам успех на поляците“, разказа разпределителят на България.  

„На това Световно първенство подкрепям Португалия и Англия. Вчера Англия срещу САЩ не ми хареса. Не беше хубав мач. Да се надяваме, че с напредването на първенството по-изявените фаворити ще показват по-добра игра“, сподели още той.  

Efbet Мондиал: Истини за Катар, поправителен за Аржентина, Франция срещу проклятието

С поглед върху живота в Катар, разказ специално за dsport

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!