Селекционерът на националния отбор на Аржентина по футбол Лионел Скалони даде пресконференция преди мача на тима си срещу Мексико в събота. Той обеща, че футболистите му ще направят всичко възможно, за да се класират за фазата на осминафиналите.

Бонуси за Световно! 1500 х 50 лв. Всеки ден и 500 лв. Cashback

"Ще играем по обичаен начин за Аржентина, няма да променяме стила си заради това, което се случи на мача във вторник. Трябва да обърнем страницата и вече го направихме. Трябва само да мислим как да победим Мексико и да играем по нашия начин. В първия мач получихме добър урок, но трябва да се вдигнем, да реагираме. Нашият отбор е готов за това. Нямаме съмнения за начина, по който ще подходим към мача. Получихме удар, но трябва да запазим ценностите си", каза Скалони.

"Това е футболен мач, но знаем, че имам отговорности пред цялата страна, която е зад нас. Спокойни сме, защото знаем, че ще оставим и последната капка пот на терена, за да променим тази ситуация. Искам хората наистина да видят какво представлява този отбор, какво е дал и какво още може да даде. Нека да имат доверие в нас. Дълго време всичко беше просто и перфектно. Но сега имаме нужда от всички. Бях такъв и като футболист, моето първо качество и да продължавам винаги напред", добави треньорът.

"Меси тренира нормално, добре се чувства. Повече от всякога имаме нужда от всеки. Физически той е добре, психологически - също, няма притеснение. Нормално е да сме нервни в началото на първенството Аржентина е различна от много от отборите. Без да проявявам неуважение към никого, не е същото да започнеш Световното първенство с фланелката на Аржентина, отколкото с някоя друга", вярва Лионел Скалони.

Синът на Електричката: В Гигант вярваме, че можем да сътворим изненада срещу ЦСКА

Стоичков почете паметта на Марадона в Катар

Играчите на Саудитска Арабия ще бъдат щедро възнаградени за успеха над Аржентина

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!