Забраниха на руските съдии да пият алкохол

dsport.bg

Руските съдии, които свирят мачове в местното първенство нямат право да пият алкохол на обществени места. Това стана ясно от публикуван правилник от Руската футболна федерация, който касае местните рефери.

Освен това те нямат право да разкриват лична информация, да участват в хазартни дейности и лотарии. Забраната за употреба на алкохол на обществени места е свързана с демонстрация на поведение, което да е в едно с принципите на здравословния начин на живот и честната игра.

На реферите също така е забранено да пият алкохолни напитки, да стоят заедно с представители на клуба преди и след мачовете от вътрешното първенство.

Съдиите нямат право да участват и в рекламни кампании с изключение на такива, които са организирани от футболния съюз в Русия.

Реферите нямат право да получават подаръци с изключение на сувенири до 100 евро.

Мидтиланд загря с победа за Лудогорец - без Краев, но с нов треньор (ВИДЕО)

Ново попълнение на ЦСКА е господар във въздуха, нападател на Арда стреля най-много

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още