Загорчич: Тайната е себераздаване и вяра, зимата ще има промени

| Славия, efbet Лига

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич отличи себераздаването и вярата във възможностите като ключови за постигнатото реми срещу Лудогорец в последния за годината мач на тима.

Славия и Лудогорец поделиха точките в последния мач за годината

"Тактически силен мач, имаше и грешки, имахме малко късмет първото полувреме с пропуските на Лудогорец и разбира се, с този гол в последните секунди, с който успяхме да изравним", сподели сърбинът.

"Рецептата е това, което показват момчетата на терена - себераздаване и да си вярват. Този сезон показваме сериозна игра, дисциплинирана, трябва да продължаваме по същия начин и нещата ще се получат."

"Важно е да се опитваме да вкараме гол. Днес теренът беше малко тежък, говорих на футболистите, че колкото повече стрелят, толкова по-голямо напрежение за съперника."

Относно предстоящата зимна пауза, специалистът отговори: "Идеите ни са малко да си починем, един месец почивка и после лагер в Турция. Там да се подготвим добре и после ще мислим мач за мач. Имаме планове, говорим си в клуба. Нищо не е на 100%, но ще има промени."

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още