Зам.-министърът на здравеопазването в Италия: Не знам дали Интер – Лудогорец ще се играе в Милано

Заместникът-министърът на здравеопазването в Италия Пиерпаоло Силери заяви, че не знае дали мачът реванш от 1/16-финалите на Лига Европа между Интер и Лудогорец ще се играе в Милано.

„Продължителността на мерките, които сме предприели може да продължат между 2 до 14 дни. Ако всички върви добре, ще бъдат кратки сроковете. Необходимо е обаче да се разбере колко са заразените“, коментира Силери.

„За света на спорта мерките могат да отнемат още по-малко време, въпреки че не знам дали Интер – Лудогорец ще се играе в четвъртък, в Милано. В следващите няколко дни ще вземем решение. Дори при настоящата ситуация не виждам защо да не трябва да се играе този мач на „Сан Сиро“. Трябва да сме много внимателни“, каза още Силери.

АНСА: Интер – Лудогорец ще играят в четвъртък

Мач на Интер сред отложените в Серия А заради коронавируса

Коронавирусът отмени първи мач в Серия Б

Лудогорец пита УЕФА и Интер за мача в Милано

Четвърти мач от Серия А отложен заради коронавируса

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още