От ЦСКА разкриха, че след отлагането на контролата им с австрийския Хартберг, играчите са провели интензивно занимание във фитнеса на хотела си. "Червените" не можаха да изиграят планирания си приятелски мач заради влошените метеорологични условия в Турция, което доведе до преместване на проверката за сряда сутрин. 

ЦСКА играе утре рано сутринта

Ето какво написаха "армейците" на сайта си: 

"Неочаквано влошилите се метеорологични условия в Турция наложиха отлагане на контролата между ЦСКА и Хартберг, която беше предвидена за днес в ранния следобед.

През целия ден от армейския щаб се опитваха да убедят организаторите да изиграят спаринга в по-късен час, когато и условията видимо се подобриха, но домакините не позволиха ползването на терените дори за тренировки с цел да съхранят тревното покритие.

В крайна сметка бе решено двата клуба да се изправят един срещу друг в сряда сутринта от 10:30 часа местно време (9:30 ч. българско) на един от терените на комплекс „Аркадия Спорт“.

Възникналите форсмажорни обстоятелства промениха и плановете на армейците, които нямаха друга алтернатива освен да проведат разнообразно и интензивно занимание във фитнеса на хотела."

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS