Започна Изпълкомът, който ще реши ще има ли изборен Конгрес

Веско Вълчев Веско Вълчев

Първото за годината заседание на изпълнителния комитет на БФС започна в 14ч. на базата в Бояна. Едни от основните въпроси е дали футболната централа ще уважи подписката на клубовете, която бе внесена от екипа на Бербатов с искане за Изборен конгрес на 18 март.

Припомняме, че настоящият изпълком все още не е вписан в Търговския регистър и реално и не е официално признат, но може да взима вътрешно организационни решения. 

Според предварителна информация се заговори, че може да се стигне до изключване на клубове, а също така е малко вероятно подписката за изборен конгрес да бъде приета. Ако предварителните прогнози се оправдаят, то вероятно отново ще трябва да се стига до решение на съда. 

Вероятно на заседанието ще бъде официализиран договора на националния селекционер Ясен Петров. 

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още