Започна Изпълкомът, който ще реши за Конгреса

Преди минути започна Изпълкомът, който ще реши кога ще бъде насрочен нов Конгрес на БФС. На него присъстват Кирил Домусчиев, Атанас Фурнаджиев, Венци Стефанов , Спас Русев, Валентин Михов, Михаил Касабов и други. На този етап не е сигурно дали Йордан Лечков е вътре.

На сбирката ще бъдат засегнати още два много важни въпроса. Първият е свързан с формата на първенството за сезон 2020/2021. Очаква се това да е последния сезон, който се провежда в настоящия формат, а от сезон 2021/2022 той може да бъде променен като се чуват слухове както за увеличаване на отборите, така и за намаляване.

Евентуалната промяна обаче би касаела следващия сезон в частта на изпадащи и влизащи отбори от втора лига. Именно това може да бъде обект на обсъждане на 25 юни.

Другата важна точка са разглеждане офертите за телевизионни за следващите сезони считано от сезон 2021/2022 до 2025/2026.

Очаквайте подробности в dsport.bg след неговия край!

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ