Съдът даде зелена светлина на Дора Милева за изплащането на осемте милиона към кредиторите на ЦСКА

| ЦСКА, efbet Лига

Съдът даде зелена светлина за стартиране на изплащането на осемте милиона към кредиторите на фалиралия ЦСКА. С това действие на практика се легитимира и търгът за активите на ЦСКА, спечелен от "Ред Енимълс". Определението на съда не подлежи на обжалване и е окончателно, се казва в съобщението.

"Определение от 07.11.2019 РАЗРЕШАВА на синдика на „ПФК ЦСКА“ АД (н) да се разпореди със сумата 7 835 367.50 лева (седем милиона осемстотин тридесет и пет хиляди триста шестдесет и седем лева и петдесет стотинки) в полза на кредиторите на дружеството в изпълнение на одобрената от съда с определение от 08.08.2017 г. Първа частична сметка за разпределение. Определението не подлежи на обжалване".

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още