Съдът даде зелена светлина на Дора Милева за изплащането на осемте милиона към кредиторите на ЦСКА

dsport.bg

Съдът даде зелена светлина за стартиране на изплащането на осемте милиона към кредиторите на фалиралия ЦСКА. С това действие на практика се легитимира и търгът за активите на ЦСКА, спечелен от "Ред Енимълс". Определението на съда не подлежи на обжалване и е окончателно, се казва в съобщението.

"Определение от 07.11.2019 РАЗРЕШАВА на синдика на „ПФК ЦСКА“ АД (н) да се разпореди със сумата 7 835 367.50 лева (седем милиона осемстотин тридесет и пет хиляди триста шестдесет и седем лева и петдесет стотинки) в полза на кредиторите на дружеството в изпълнение на одобрената от съда с определение от 08.08.2017 г. Първа частична сметка за разпределение. Определението не подлежи на обжалване".

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още