Заради палави съобщения: Новият шеф на Премиършип се оттегли преди да е започнал

dsport.bg

Дейвид Пемсел, който трябваше да поеме престижната роля на изпълнителен директор на Премиършип от 2020 година, се оттегли от позицията още преди да е започнал.

Причината за решението на Пемсел е, че по-рано през седмицата в медийното пространство излязоха скандални съобщения от него към жена в 20-те си години, бивша негова колежка, която е била обсипвана от настойчиви съобщения за срещи от Пемсел. Дамата нееднократко е отхвърляла предложенията на Пемсел, който обаче е продължавал опитите си, въпреки че е женен от години за Кейт Станърс, изпълнителен директор на рекламна агенция.

Ричард Мастърс остава временно изпълняващ длъжността. Премиършип е в търсене на нов изпълнителен директор от над година. Първоначално позицията трябваше да бъде заета от Сузана Динъдж, която прие през ноември 2018, но месец по-късно се отказа.
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още