Заразен с коронавирус роден футболист: Чувствам се перфектно, вирус като вирус е 

Защитникът на Славия Емил Виячки даде интервю за Дарик радио и dsport.bg, в което говори за заразяването си с коронавирус. Миналата седмица бе установена неприятната новина, но опитният бранител каза, че се чувства перфектно. Първият му направен тест е бил положителен, а след като премине карантината, той ще направи още един. Ето какво каза Емил Виячки:

Венци Стефанов: Има съмнения, че наш играч е болен от коронавирус

„Приех го малко зле, но нямам избор. Спазвам карантината от 28 дни, след което ще направя необходимите тестове и ако всичко е нормално ще се завърна към тренировъчния момент. Вкъщи съм, в Дупница. Еднообразно е ежедневието. Седя на терасата на въздух или гледам филм. Заедно с моята приятелка сме под карантина.”

„Никой около мен няма проблем. Нямам си идея откъде съм го прихвалал този вирус. Гледам всичко да мине възможно най-бързо. И да се нервирам, няма избор. Трябва да изкарам карантината, след като отмине се завръщам на терена и дай Боже да направя една пълноценна подготовка и да се завърна в игра. Нямам никакви симптоми. Чувствам се перфектно” казва Виячки.

Славия стартира ударно пролетния дял от родния шампионат преди коронавирусът да го прекъсне. Във виртуалното първенство на dsport.bg, Славия дори завърши на 2-ро място, след като силното представяне се пренесе от реалността в електронните спортове. 

„Не е дръпната ръчната само за нашия отбор. Всички тимове ще имат последствия. Надявам се момчетата да се подготвят добре и отново да тръгнем с победи след подновяването на първенството. Надявам се да продължи Славия със силните игри и да се класира за европейските турнири. Възможно е да завършим на второ място. Игрите са по-различни от реалността, но имаме шанс и сме на 4 точки от второто място и дай Боже да стигнем възможно най-нагоре.”

„Не се притеснявайте. Това е вирус като вирус. Щом си здрав физически, няма да имаш никакви проблеми да го изкараш, както съм и аз. Без никакви симптоми съм.”  
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още