Защитникът на Сампдория Кристиано Пичини разкри, че е бил нападнат и ограбен от двама италианци, докато е бил на почивка в Ибиса тази седмица.

Пичини сподели за случката в Instagram. Той описа нападението и ограбването в Ибиса, обвинявайки двама неназовани италианци в извършването на престъплението, предупреждавайки феновете при посещенията им на острова.

„Здравейте на всички, пиша ви, за да предотвратя да не ви се случи това, което ми се случи днес. Разхождах се пред хотел Ибиса Гран, когато в 15.15ч. ме нападнаха двама италианци, сигурен съм, че са неаполитанци заради акцента", написа Пичини.

„Нападнаха ме в гръб и ми откраднаха часовника, реагирах бързо и успях да стигна до крадеца, който се качваше на мотора. Неговият „приятел“ се опита да прегази жена ми и след това се опита да прегази мен, за да ме накара да пусна партньора му", добави още той.

„Не можах да си върна часовника. Най-важното е аз и семейството ми да сме добре, без нито една драскотина. Но това, което най-много ме дразни, е, че този остров, който е дом за мен, е пълен с тези негодници, които действат безконтролно и безскрупулно при всякакви обстоятелства, без да ги интересува дали сте с деца, или не. Да не говорим за хората, които са били свидетели на кражбата и не са си направили труда да помогнат", написа още бранителят.

"Въпреки това, ако мислите да дойдете в Ибиса, внимавайте какво носите, в днешно време никъде не можем да се чувстваме комфортно", завърши Пичини. 

В по-късно изявление защитникът на Сампдория се извини, че е обвинил двамата крадци, че са от Неапол: „Извинявам се на неаполитанските жители , че повдигнах въпроса, не ми беше намерението да обединявам всички, имам много неаполитански приятели и те са хора, които обичам. Намерението ми с предишните истории е да предотвратя това да се случи на някой друг."

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS