Защитник на Юве изненадващо напусна Италия и се прибра в родината си

Защитникът на Ювентус Матайс де Лихт изненадващо е напуснал Италия и се е завърнал в родината си Нидерландия. Той бе заснет от местните медии как поддържа форма, като тича навън. 

Де Лихт: Не Кристиано ме убеди да премина в Ювентус

Решението на Де Лихт е доста странно с оглед на това, че от началото на кризата с коронавируса той бе в Торино заедно с приятелката си Анекее Моленаар. Сега обаче двамата са се върнали в Нидерландия, където ще трябва да преминат 14-дневна карантина.

Заради действията на защитника в Италия се появиха слухове, че футболистите няма да получат право да тренират на открито каквито планове имаше. По първоначални информации те щяха да могат да провеждат индивидуални занимания от 4 май, а след 18-ти да се завърнат на тренировъчните комплекси на клубовете си.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още