Жената на Русев получава смъртни заплахи след "изневярата"

dsport.bg

Лана, съпругата на българския кечист Русев, получава "множество смъртни заплахи" след обрата в сценария на Световната кеч федерация WWE.

В истинския живот Русев и Лана са щастлива двойка като от 2016-а са съпруг и съпруга. Само че с цел по-висок рейтинг от WWE решиха в своето популярно шоу да "разделят" двамата и да вкарат Лана във връзка с друг кечист в лицето на Боби Лашли.

Жената на Русев си легна с друг

Лана дори се появи под завивките с мускулестия Лашли, след което имаше няколко боя между "новия" мъж в живота ѝ и Русев, а миналия месец красавицата обяви и че подава молба за развод.

Русев сам измислил любовния триъгълник с жена си

И макар всичко това да е само по сценарий и да няма общо с действителността, изглежда много фенове на кеча го приемат за чиста монета и са стигнали дотам да отправят смъртни заплахи към Лана.

"Лично аз получих много смъртни заплахи. Получих обаждания от WWE и ФБР, хора наистина заплашват WWE. Има смъртни заплахи към мен и ФБР трябваше да ми се обадят и да ме защитят. И получавам смъртни заплахи като коментари в Instagram, Twitter. Днес отворих имейла си и имах смъртна заплаха."

"Знаете, че кибертормозът е голяма причина за самоубийства. Искам да говоря, защото това е много грешно. Напълно грешно. Хората трябва да мислят преди да коментират. Те стоят зад екрана и просто са гадни. Искат ли да са отговорни за самоубилите се хора? Ще продължа да говоря много затова, защото мисля, че много хора са жертва на кибертормоз и влияе на живота им, това е грешно и трябва да спре."

Русев се закани на Гари Линекер: Ще те смачкам!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още