Женен футболист от Висшата лига призна, че има дъщеря от проститутка

dsport.bg

Женен футболист от Висшата лига призна, че има дъщеря от бразилската проститутка Жаклин Пинейро.

Пинейро живее в Милано, където именно се среща с футболиста от Премиършип. Той започва да поддържа с нея извънбрачна връзка.

В резултат на това Пинейро забременява и ражда момиченце, което вече е на 18 месеца.

Футболистът така и не пожела да се грижи нито за бебето, нито за майката. Всъщност доскоро той дори не беше признал, че е баща.

„Той не отрича, че сме имали връзка, но не искаше да бъде направен ДНК тест за бащинство. В крайна сметка той призна детето“, обясни Пинейро.

„За да бъде направен тестът, и двамата трябва да отидем в една и съща клиника, за да дадем проба. Първоначално той дори не искаше да се изследва и пренебрегваше всички правни комуникации, но сега се съгласи, макар и само по неговите правила. Той каза, че не може да пътува заради COVID-19 и защото това ще попречи на тренировките му, а след това дори каза, че жена му е бременна“, продължи тя.

„Изглежда лудо, че може да играе футбол по целия свят, но няма да пътува, за да бъде направен този ДНК тест. Сигурна съм, че е така, защото жена му не иска той да се вижда с мен“, допълни Жаклин Пинейро.

Бразилката така и не разкрива името на футболиста от Висшата лига, от когото има дете. 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още